Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu, după vizita Primei Doamne a SUA în România: 'M-a bucurat aprecierea pentru profesorii şi elevii români'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Jill Biden Carmen Iohannis

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a scris sâmbătă, pe Facebook, după vizita Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden la Şcoala Gimnazială “Uruguay”, unitate de învăţământ de stat ce găzduieşte elevi refugiaţi din Ucraina, că l-a bucurat aprecierea acesteia pentru profesorii şi elevii români

”M-a bucurat aprecierea pentru profesorii şi elevii români care au dat dovadă de solidaritate, oferind colegilor ucraineni un sentiment de căldură, de normalitate şi de stabilitate. M-a bucurat în egală mąsură şi aprecierea faţă de proiectul “România Educată”, un proiect de ţară care vizează in primul rând calitatea şi echitatea in educaţie, proiect prin care poate fi facilitat şi un sprijin mai eficient pentru copiii refugiaţi din Ucraina”, spune ministrul Cîmpeanu.

”Mulţumesc profesorilor şi elevilor români şi apreciez eforturile profesorilor voluntari ucraineni, precum şi eforturile organizaţiilor care s-au implicat în primirea copiilor ucraineni”, a mai transmis ministrul.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a fost întâmpinată sâmbătă, în a doua zi a vizitei la Bucureşti, de preşedintele Klaus Iohannis şi de soţia acestuia, imagini fiind postate pe contul de Facebook al preşedintelui. Carmen Iohannis. Jill Biden şi Carmen Iohannis au fost aşteptate de ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu la şcoala din Capitală unde au discutat cu copii ucraineni şi români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.