Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu este mai atent cu datele personale: Ministerul a fost sancționat de Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Facebook
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi seară, la B1 TV, că instituția pe care o conduce a fost sancționată de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Tototdată, ministrul a vorbit despre pragul la care se vor închide școlile.

"Acest prag a funcționat și în scenariile de anul trecut. Acum știu că sunt multe păreri. Cei cu competență în domeniul sănătății și-au asumat acest prag. L-am asumat și noi, știind că trebuie să fie un prag.

Nu am un glob de cristal pentru a face predicții. Din perspectivă matematică, am spus că în a doua parte a lunii octombrie s-au putea ajunge în bucurești la 6 la mie.

Avem 61 la sută din personalul din învățământ vaccinat. este dublul mediei naționale. Este nevoie de respectarea măsurilor sanitare, purtarea măștii.

Vreau să vă spun ceva. Ministerul Educației a fost sancționat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru că anul trecut am colectat date care păreau nevinovate. Erau date despre un angajament că nu se vor înregistra orele online", a spus Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.