Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu, primul discurs după demisia fulgerătoare: 'Vedem foarte bine rezistența la schimbare'

www.facebook.com
Sorin Cimpeanu

Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a susținut luni un discurs la USAMV București. El a vorbit despre legea învățământului superior în fața studenților, punctând că este „o lege care implică multe schimbări, care de multe ori deranjează”.

„Este o lege care implică multe schimbări, multe schimbări care de multe ori deranjează și vedem foarte bine rezistența la schimbare, pe de o parte firească, pe de altă parte mânată de interese care n-are de-a face cu binele studenților și cu binele comunităților universitare. Sunt mândru de USAMV București, sunt bucuros să revin cu toate forțele în această universitate în care eu la rândul meu m-am format ca student, m-am format ca om, m-am format ca profesor. Sunt mândru de profesorii mei. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru formarea mea. Sunt mândru de absolut de tot ceea ce am făcut în cariera mea profesională”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia săptămâna trecută din funcția de ministru al Educației. Decizia a survenit în urma scandalului de plagiat a unui curs universitar publicat de acesta. Dezvăluirile au fost făcute de ziarista Emilia Șercan și au atras o puternică reacție publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.