Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu a izbucnit din cauza sporurilor pentru bugetari: Era și pentru stat prea mult pe scaun!

clubferoviar.ro
Sorin Grindeanu

„Nu poți să stai și să ceri, de exemplu, spor de căldură dacă ești fochist, asta este fișa postului”, spune prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu despre intenția coaliției de a elimina sporuri precum cel de condiții vătămătoare, scrie Mediafax.

„Chestia asta cu sporurile... Am văzut că e spor și de antenă, spor de stat prea mult pe scaun era la un moment dat. Eu cu lucrurile astea, ca principiu, nu sunt de acord. (...) Odată cu venirea - și trebuie să vină acea nouă lege a salarizării -, trebuie să se așeze pe o grilă corectă. Nu poți să stai și să ceri, de exemplu, spor de căldură dacă ești fochist, asta este fișa postului. Sunt tot felul de sporuri, nu atât în ministere, cât și pe la companii și la instituțiile din subordinea ministerului. Sunt un susținător al eliminării”, afirmă ministrul Transporturilor, întrebat despre intenția coaliției de a elimina sporuri precum cel de condiții vătămătoare.

Jurnaliștii l-au întrebat și despre posibilitatea Executivului de a plafona salariile conducerilor din instituțiile de stat în funcție de criteriile de performanță. „Mi se pare o idee bună. Haideți să vedem cum iese această Ordonanță, am fost la ultima ședință de coaliție care a avut loc luni, sunt măsuri pe care o parte le-am văzut în presă că au fost spuse, coaliția din acest punct de vedere au picat de acord”, încheie Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.