Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu a izbucnit după ce cumnata sa a fost numită șefă la Inspectoratul Școlar Timiș: Nu îmi convine

Ziua de Vest
Aura Danielescu cumnata Grindeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat ordinul de înlocuire a inspectorului şcolar general din judeţul Timiş, astfel că Marin Popescu (PNL), cel care a ocupat această funcţie în ultimii doi ani a fost înlocuit cu Aura Danielescu (PSD), care este cumnata ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Grindeanu a explicat că ştia că urmează să se facă această numire, dar că nu îi convine, deoarece ”sunt chestiuni” legate de faptul că e cumnata sa.

Conform înţelegerii din coaliţia de guvernare, Marin Popescu a fost înlocuit de la conducerea Inspectoratului Şcolar Timiş, vineri, după ce ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a numit-o pe acest post pe Aura Danielescu.

În urma negocierilor din coaliţie, postul de inspector-şef a revenit PSD, iar social-democraţii au nominalizat-o pe Aura Danielescu pentru şefia ISJ, dată fiind experienta ei în această poziţie. Aura Danielescu a condus timp de şapte ani Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, până în martie 2020 când a fost înlocuită de Marin Popescu.

Aura Danielescu este cumnata ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

”Nu sunt ipocrit, ştiam că PSD va avea funcţia de şef al ISJ, dar nu am participat la negocieri. M-a informat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis de acest lucru şi mi-a spus cp va fi susţinută Aura Danielescu. Nu îmi convine, sunt chestiuni legate de faptul că e cumnata mea. Decizia lui Alfred Simonis şi a organizaţiei a fost asta, dar mie nu îmi convine această chestiune, e clar ca e un minus şi o piatră de picior la adresa mea. Indiferent cât e de bun sau de rău mandatul, o să se spună acest lucru. Bineînţeles că i-am transmis şi ei (Aurei Danielescu - n.r.) acest lucru. Nu pot să spun că fiind cumnata-mea, nu are voie să ocupe această funcţie”, a declarat Sorin Grindeanu, vineri, într-o conferinţă de presă, la Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.