Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu a pus ochii pe banii europeni de la alte ministere: 'O să avem discuţii cu Ministerul Fondurilor Europene / Noi suntem în stare'

Agerpres
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi că o să aibă discuţii cu Ministerul Fondurilor Europene, astfel încât din sumele care nu sunt cheltuite până la sfârşitul acestui an de către ministere sau agenţii, în loc să le trimitem înapoi la Bruxelles, mai bine le dau la Transporturi pentru că ei sunt în stare.

”Toate sumele pe POIM au fost accesate. Deci am terminat sumele din fondurile europene destinate Ministerului Transporturilor. Am cerut o suplimentare de încă 10%, de aproximativ o jumătate de miliard, şi aceea e accesată aproape total. O să avem discuţiile cu Ministerul Fondurilor Europene, astfel încât din sumele pe care alte ministere sau agenţii nu sunt cheltuite până la sfârşitul acestui an, în loc să le trimitem înapoi la Bruxelles, mai bine le dau la Transporturi, pentru că noi suntem în stare”, a spus Sorin Grindeanu, după vizita premierului Marcel Ciolacu la sediul ministerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.