Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, AVERTISMENT pentru Kovesi și Augustin Lazăr: 'Aștept evaluarea'

Nasul.TV
kovesi augustin lazar

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni seară, că aşteaptă să vadă evaluarea pe care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, o face după decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) cu privire la ancheta desfăşurată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în cazul Ordonanţei de Urgenţă 13.

Întrebat la Antena 3 cum comentează decizia CCR cu privire la ancheta desfăşurată de DNA în cazul OUG 13, premierul Grindeanu a răspuns: "Spectaculos ar fi să-mi spun punctul propriu de vedere. Eu vă spun că o să încerc să fac ceea ce ar trebui să facă şi alte instituţii. (...) Decizia Curţii Constituţionale am văzut-o cu toţii, în care se spune despre DNA şi nu numai că şi-a depăşit atribuţiunile. (...) Dacă aş face eu, în acest moment, aprecieri ca prim-ministru vizavi de acţiunea sau acţiunile DNA, mi-aş depăşi eu atribuţiunile. Şi atunci încerc prin forţa exemplului să impun şi celorlalţi să rămână în limitele date de Constituţie. Am încredere totală în ministrul Justiţiei. Este un om, aşa cum am mai spus, cu o experienţă vastă, recunoscut în domeniu. Aştept evaluarea pe care ministrul şi ministerul o fac din acest punct de vedere. (...) Acţiunile care vor urma acestei evaluări vor fi făcute publice".

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Totodată, Grindeanu a spus că va susţine decizia luată în acest caz de către ministrul Justiţiei.

"Am încredere în ministrul Justiţiei (...). Are forţa necesară şi capacitatea de a lua decizia corectă din acest punct de vedere", a mai afirmat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.