Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, despre proiectele CNAIR: Nu ne ferim să aplicăm penalităţi. În perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti

Inquam Photos / George Calin
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seară, după o analiză a proiectelor CNAIR că majoritatea avansează bine, dar sunt şi unele care trebuie accelerate. ”Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii care să accelereze proiectele”, a transmis ministrul. Acesta a precizat că în perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti, anunță news.ro

”Am avut astăzi o nouă şedinţă de analiză a proiectelor CNAIR. Conducerea şi echipa tehnică mi-au prezentat evoluţia proiectelor de infrastructură rutieră. Timp de 4 ore am analizat în detaliu fiecare proiect în parte”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Potrivit ministrului, ”majoritatea proiectelor evoluează bine”.

”Sunt şi proiecte care trebuie accelerate! Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii, care să accelereze proiectele”, a mai transmis ministru.

Grindeanu anunţă că vineri va fi analizat în CTE CNAIR proiectul tehnic pentru Autostrada Buzău-Focşani.

”În perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti. Aştept începerea sezonului de construcţii pentru a vedea evoluţii şi în şantiere. Până atunci CNAIR pune la punct toate aspectele logistice”, a mai afirmat Grindeanu.

Potrivit acestuia, dacă proiectele sunt pregătite din timp, ”la momentul reluării lucrărilor nu vor mai putea fi invocate blocaje cauzate de autorităţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.