Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu: Există mari suspiciuni privind alegerile din Capitală! Gabriela Firea vă va anunța

Facebook
Sorin Grindeanu
Vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că s-a discutat, la nivelul PSD, atacarea alegerilor din Capitală, iar Gabriela Firea pregătește demersul împreună cu avocații.
Citește și: Radu Banciu a plecat de la B1TV: 'Am întrerupt colaborarea de comun acord'

”Eu cred că ancheta trebuie să se desfășoare fără nicio presiune politică. Există o suspiciune din partea fiecărui român, după ce au văzut imaginile de aseară. Românii trebuie să aibă certitudinea că votul lor a fost numărat corect. De asemenea, domnul Tudorache a făcut o sesizare la BEC pentru situația de la Sectorul 1.

În momentul în care am văzut, în plus față de datele pe care le aveam ieri, am văzut și imaginile de aseară, există suspiciuni privind votul de la Capitală. Doamna Firea, împreună cu avocații se vor consulta și în cel mai scurt timp vă vor anunța ce decizie au luat.

Există suspiciuni foarte, foarte mari și aceste semne de întrebare privitoare la procesul electoral din București trebuie înlăturare, este un demers necesar pentru sănătatea democrației din României. Nu înțeleg de ce opun unii, apăruți din spuma mării, renumărării voturilor, asta chiar nu înțeleg.

Au fost discuții împreună cu avocații și în momentul în care pregătești o anumită acțiune trebuie să ai toate datele. Noi am avut o discuție la nivel politic, dar acțiunea trebuie pregătită de avocați.”, a spus Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.