Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu explică relația cu Liviu Dragnea: COABITĂM

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu are o declarație cel puțin interesantă în ceea ce privește relația cu Liviu Dragnea. Pe de o parte, susține că relația lor este una bună, dar atunci când o descrie o definește drept o situație de ”coabitare” și dă exemple celebre de coabitare politică din ultimii ani: Tăriceanu și Băsescu sau Ponta și Băsescu. Aceste relații au fost unele conflictuale, în ciuda faptului că la nivel public se vorbea despre o coabitare.

Citește și: NEGOCIERI Cine vor fi noii miniștri de la Justiție și de la IMM-uri?/ SURSE

Citește și: Robert Turcescu profește un scandal uriaș: Tic-tac, tic-tac!

Citește și: SURSE - Peștele cel greu care le scapă procurorilor DNA printre degete

”Haideți să începem cu o explicație. Vă spuneam că sunt membru de 20 de ani în PSD și toată această perioadă am văzut tot felul de coabitări. Am văzut coabitări între Tăriceanu și Băsescu, între doi președinți din același partid, între Victor Ponta și Traian Băsescu. PSD a câștigat alegerile cu un scor unic după 1990. Avem, de data aceasta, o situație inedită: faptul că este cineva premier și altcineva lider la partid. Vreau să vă spun că relația mea cu domnul Liviu Dragnea, în ceea ce privește coabitarea, vă spun că este la fel ca în urmă cu o lună și jumătate. Vă subliniez, Guvernul pe care îl conduc este unul politic. Acțiunile pe care le facem, sunt acțiuni în concordanță cu programul de guvernare votat de oameni”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă sunt tensiuni în PSD, Grindeanu a menținut același tip de discurs. Pe de o parte a explicat că nu sunt tensiuni, pe de altă parte a dat exemple din istorie când lideri ai partidului au rupt PSD.

”Nu, eu nu văd (tensiuni n.r.). PSD a fost, este și va fi pentru o bună perioadă de aici încolo principalul partid pe scena politică din România. Am avut de-a lungul timpului sciziuni în partid, vă aduceți aminte în 1996 când domnul Meleșcanu a rupt partidului și a format APR-ul. În acest moment nu sunt tensiuni în partid, pentru că fiecare membru urmărește să pună în aplicare programul de guvernare (...) Că mai sunt anumite luări de poziție, este democrație în partid”, a declarat Sorin Grindeanu, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.