Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu nu exclude să redevină premierul României. În ce condiții ar accepta funcția

captura Facebook
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor în guvernul Nicolae Ciucă, a fost sâmbătă seara invitatul lui Denise Rifai în emisiunea "40 de întrebări", de la Kanal D.

Sorin Grindeanu a făcut mai multe referiri la perioada în care a ocupat postul de la Palatul Victoria, inclusiv la momentul protestelor de stradă din cauza Ordonanţei 13. A fost practic momentul rupturii cu Liviu Dragnea, ulterior el fiind dat jos din fruntea guvernului printr-o moţiune de cenzură iniţiată chiar de propriul partid, PSD.

Şi totuşi, Grindeanu nu exclude să revină la Palatul Victoria. „Orice om politic are un anumit proiect. În mod sigur nu mi-aș dori să fiu prim-ministru fără să fiu președintele partidului din care fac parte. Experimente de tipul acesta au arătat, și nu doar la PSD, chiar și la PNL în istoria recentă, că nu sunt foarte solide”, a declarat Grindeanu, la Kanal D.

În acest context, Denise Rifai a intervenit, provocându-l:” Deci aveți două variante. Fie îl refuzați pe Ciolacu și nu vă duceți premier, fie îl dați jos din barcă.”

Grindeanu a contrazis-o pe Denise Rifai și a declarat: „Nu! Marcel Ciolacu este președintele PSD. Marcel Ciolacu va merge premier.(…) Nu mai repet experiențe nefericite. În momentul în care ești prim-ministru, cred că e foarte important să ai în spate partidul care te susține și să fii președintele acelui partid”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.