Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu revine tare în scandalul Bâstroe: 'Suntem pregătiți să facem măsurători! Asteptăm acceptul!'

Facebook
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că autoritățile române sunt pregătite să efectueze măsurători la canalul Bâstroe.

„Eu nu am mers cu barca nici pe Bâstroe, nici pe Chilia. Am avut în față rapoarte ale unor structuri care țin de Ministerul de Interne, precum paza de coastă”, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Digi24, cu referire la momentul în care a acuzat Ucraina că a început lucrările de dragare la Bâstroe.

„Asta nu înseamnă că experții și măsurătorile nu trebuie să își facă treaba și să ne spună dacă aceste lucruri s-au întâmplat sau nu.

Ministerul Transporturilor așteaptă de la Ministerul de Externe să ne comunice când ne întâlnim cu ucrainenii (...) Noi suntem pregătiți să facem măsurători și tot ce a cerut MAE de la Ucraina și asteptăm acceptul lor”, a mai afirmat Grindeanu. Ministrul a mai spus că nu a vorbit cu președintele Iohannis pe această temă.

Context

Comisia Europeană spune că România și Ucraina nu au trimis niciun act legat de Canalul Bâstroe - Precizările vin după ce Ucraina ar fi dragant canalul pentru a-l face mai mare. Comisia Europeană spune că nu poate verifica lucrările însă nici nu a primit acte în acest sens. Vezi și: Comisia Europeană spune că România și Ucraina nu au trimis niciun act legat de Canalul Bâstroe

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.