Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu: Se relansează contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud

clubferoviar.ro
Sorin Grindeanu

MInistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că va fi relansat contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, în contextul în care CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara, a transmis astăzi spre validare în SEAP documentaţia pentru lansarea noii licitaţii pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior, anunță news.ro.

El a adăugat că durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuţie şi 60 de luni alocate perioadei de garanţie.

Ce a scris Sorin Grindeanu pe Facebook

„Se relansează contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara, a transmis astăzi spre validare în SEAP documentaţia pentru lansarea noii licitaţii pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior. Durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuţie şi 60 de luni alocate perioadei de garanţie, care poate varia în funcţie de perioada ofertată de operatorii economici”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că, după validarea documentaţiei în SEAP, anunţul de atribuire va fi vizibil cu valoarea contractului şi cu data limită de depunere a ofertelor.

„Finanţarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027. La data rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%”, a completat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.