Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu vorbește despre relația cu Liviu Dragnea: 'Nu alergăm pe culoare diferite' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că "nu aleargă pe culoare diferite primul-ministru şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea'', subliniind că pe amândoi îi interesează realizarea programului de guvernare.

"Nu aleargă pe culoare diferite prim-ministrul şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Pe amândoi, şi asta v-o spun eu, ca prim-ministru, ne interesează să facem ceea ce am spus că avem de făcut în aceşti patru ani'', a subliniat şeful Executivului.

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

Grindeanu a mai spus că, atât el, cât şi liderul social-democraţilor îşi doresc să realizeze promisiunile pentru care PSD a primit voturile românilor.

''În PSD există un preşedinte, pe numele lui Liviu Dragnea. La Palatul Victoria există un prim-ministru, Sorin Grindeanu. (...) Poate sunt obişnuiţi românii şi au fost obişnuiţi în aceşti ani ca tot timpul să existe discuţii de multe ori între preşedintele în funcţie şi primul-ministru. Avem cazuri, Traian Băsescu - Călin Popescu Tăriceanu. Lucrurile nu stau aşa. Lucrurile stau în cu totul alte coordonate. Eu şi preşedintele partidului din care fac parte ne dorim un lucru, ca ceea ce am spus că trebuie să facem, să facem. Pentru asta ne-au votat oamenii, nu cine are chei sau nu are. Iar la mine, apropo de chestiunea asta, e uşa tot timpul deschisă. Şi asta o ştiu cu toţii, că vorbim de primari, că vorbim de preşedinţi de consilii judeţene, de deputaţi sau de senatori'', a adăugat şeful Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.