Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Oprescu dă diagnosticul: Ce spune despre PSD, Ion Iliescu, Liviu Dragnea și Victor Ponta

oprescu

Sorin Oprescu a vorbit despre PSD, demisia premierului din conducerea partidului și noul președinte interimar al social democraților.

Despre Ponta, Oprescu spune că "e bine, e în tonus, l-am văzut la televizor și personal, la Ziua Națională a Franței" unde nu a apucat să discute cu el, deși premierul și-a exprimat dorința.

"Ponta a crescut uitându-mă la el. L-am cunoscut în 2000. A făcut față întotdeauna, a avut idei în regulă, pline de bun simț. Pe mine personal nu m-a dezamăgit niciodată", vorbește Oprescu despre premier.

În ceea ce îl privește pe președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, edilul spune că "Am văzut și eu care e părerea domnului Iliescu. Acum sincer să vă spun, glumeam odată că domnul Iliescu și dacă îl așezi în debara, tot ții seama de părerea dânsului. Vrem, nu vrem, ăsta e adevărul. A marcat o etapă importantă".

Întrebat de ce crede că Iliescu l-a susținut pe Dragnea, primarul Capitalei spune că "pentru că e un bun organizator. El când are de spus un lucru e corect. Aș îndrăzni să spun că e maestru la etichete. Și eu am rămas ușor surprins pentru că știam de părerea dânsului tot din discuțiile făcute de analiști".

"E un om așezat, un om care vrea să facă, am avut și momente când am apreciat puterea pe care o are, de a organiza și de a face" este caracterizarea pe care primarul general al Capitalei o face lui Dragnea.

Despre PSD precizează că "e un partid destul de bine structurat, mult mai bine în jurul unor principii, e un partid disciplinat și cred că o să iasă cu fața curată", a spus Oprescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.