Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu s-a DEZLĂNȚUIT: 'Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la două capete!' DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre Băsescu și Ghiță

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Sorin Ovidiu Vântu face dezvăluiri explozive despre unii dintre cei mai importanți foști sau actuali politicieni. SOV a declarat, în cadrul unui interviu acordat B1 TV, că știa din 2010 că Victor Ponta va candida la prezidențiale și că fostul premier ar fi produsul unei aripi din SRI.

"Mi-am dat seama că Sebastian Ghiță e din SRI când a trecut contractul de închiriere de la Coresi de la Realitatea pe una din firmele lui. La vremea aceea am aflat că Băsescu în persoană a sunat-o pe doamna de la Coresi să semneze un act final. Atunci mi-am dat seama cine e Sebastian Ghiță", a afirmat Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și: Anunț pentru toți cei care au banii de la saltea schimbați în euro: Ce bancnote vor ieși din circulație în 2018

SOV a vorbit și despre cum știa încă din 2010 că Victor Ponta era pregătit pentru o candidatură la prezidențiale. De altfel, a fost unul dintre lucrurile pe care le dorea Sebastian Ghiță când a preluat televiziunea.

"Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la două capete", a afirmat Vântu.

Citește și: Investiție de sute de milioane de lei: O companie românească construiește o nouă termocentrală

SOV a spus și cum s-a desfășurat dosarul de șantaj în urma căruia a fost trimis un an după gratii.

"Am primit o cerere de întâlniri cu niște personaje care m-au informat despre ce urma să se întâmple, cu Ghiță, cu Parchetul, cu tot. A fost o operațiune instrumentată de cei de la SRI. A doua zi m-am întâlnit cu Ghiță și am demontat toate înregistrarea din ziua trecută.

Citește și: Doar în România este posibil! A patra secțiune dintr-o importantă autostradă va fi construită în 60 de luni

Ghiță îi spunea mânei sale drepte Alex Iacobescu despre toată tărășenia. Deci recunoștea că nu este nimic adevărat amenințări. Aceste două înregistrări am vrut să le depun la parchet. Domnii cu un aer disprețuitor mi-au respins. M-am dus în instanță și nu le-a luat nimeni în seama.

Peste ani Ghiță s-a autodenunțat și a recunoscut falsul. Nimeni nu l-a șantajat pe Ghiță. Nimeni nu se sesizează.

Autorul principal al atacului a fost Traian Băsescu prin intermediul lui Maior și Coldea, Codruța Kovesi a fost doar un instrument, un suport tehnic", a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și: Gest frumos făcut de McDonald’s: De ce a întors celebrul arc “M” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.