Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu DĂ DE PĂMÂNT cu Ponta și Dăncilă: 'Fac un joc politicianist de flexare a mușchilor'

Inquam Photos / George Calin
sorin ovidiu vintu vantu Inquam Photos / George Calin

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu atenționează că învestirea Guvernului Orban este o obligație pe care, susține el, o au toți politicienii față de cetățenii României.


"Învestirea Guvernului, o obligație!

Generație, în această perioadă a anului, urmare a importurilor masive care se fac în fiecare an, de sărbători, prețurile vor începe să crească, prețul la utilități chiar să explodeze, leul să se deprecieze în raport cu principalele valute. În aceste condiții, învestirea rapidă a noului guvern este o obligație a tuturor partidelor. Oricât de slab ar fi acest guvern, este mult mai bun decât situația de acum, iar prioritatea absolută a acestuia trebuie să fie economia. În anul pe care acest guvern îl va avea la dispoziție, va avea posibilitatea să stopeze adâncirea deficitelor și prin plasarea unor comenzi în economie bine țintite să pună bazele unei viitoare economii mai diversificate și mai performante.

Așa cum am mai scris, vânzarea Hidroelectrica ar fi o uriașă greșeală de poziționare strategică în raport cu marile corporații care operează azi în România și care își permit să negocieze de pe poziții de forță cu statul. Perspectiva de a ramâne fără curent electric, le poate face pe acestea mult mai flexibile și mai aplecate spre nevoiile țării din care extrag anual sume imense de bani. Jocul politicianist de flexare a mușchilor pe care-l fac cei din PSD și PRO România, este nu doar nociv, ci și fără vreun câștig electoral pentru acestea. Sper din toată inima ca acest guvern sa fie învestit și să se apuce cu toată seriozitatea de treabă.

Domnilor strategi ai PSD, în teoria șahistă se spune că presiunea unui camp este mult mai importantă, în majoritatea cazurilor, decât ocuparea câmpului. Vi s-a oferit pe tavă șansa să fiți în poziția de a pune voi câmpul adversarilor sub presiune, lucru care în perspectiva alegerilor de anul viitor vă va asigura poziția privilegiată. În condițiile în care prezidențialele sunt deja jucate, de ce dracu' vă mai cramponați?

Iar voi, cei de la PRO România, aveți un an la dispoziție în care să tot șantajați Guvernul Orban în scopul obținerii de resurse care să vă ajute la creșterea partidului și a conturilor personale, principalul motiv pentru care, la fel ca toți ceilalți, ați intrat în politică. Gargara aia că ați făcut-o pentru țară și popor nu mai ține nici măcar la pulime.

P.S. fără nicio legătură cu textul de mai sus, vreau să semnalez faptul că domnul C.T. Popescu s-a folosit de permisiunea pe care i-am acordat-o de a bate câmpii în contiunare pe seama mea. Așa cum am promis, tinând cont de actuala stare a domniei sale, mă voi abține de la orice tip de reacție privitoare la materialul pe care l-a publicat sâmbătă. Îi precizez distinsului domn că acestă permsiune îi este acordată doar atâta timp cât nu sare calul", scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.