Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu, despre ieftinirea prețurilor la alimente: Ciolacu a devenit un fel de altoi între Coana Chirița și Cațavencu

facebook Sorin Ovidiu Vintu
sorin ovidiu vintu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îl critică pe premierul Marcel Ciolacu. Vîntu spune că măsura ieftinirii prețurilor la alimente, aplicată și în țări precum Franța sau Ungaria, nu este una fezabilă și că, prin modul în care se ia, nu va avea un mare impact în bugetul fiecărei familii.

"De când s-a urcat în scaunul de premier, domnul Ciolacu a devenit un fel de altoi între Coana Chirița și Cațavencu. Un gargaragiu obraznic. Răspunsuri date din vârful buzelor, obraznic și fără pic de dispoziție. Ferească Dumnezeu de sluga care ajunge stăpân, obișnuit să fie o viață întreagă sluga unora, acum s-a văzut stăpân. Ieftinirea prețurilor la alimente e o tâmpenie. Rezultatul este total nesemnificativ în puterea de cumpărare. Iar din punct de vedere politic Dragnea a mărit pensii, salarii, a venit cu un program economic puternic și l-ați băgat de la pușcărie. Chestia asta cu așa-zisa ieftinire a produselor e o prostie. Altele sunt soluțiile pentru ieftinirea produselor. Dacă cineva e interesat în actuala guvernare sunt dispus, anonim, să ofer soluțiile necesare", a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.