Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu prezice un final neaşteptat pentru războiul Iohannis-Dragnea: 'Cea mai câștigată va fi nația română'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Aflat în spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu publică periodic analize pe teme de actualitate, fie pe blog, fie pe pagina sa de Facebook. În privinţa războiului dintre Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea, fostul patron al Realitatea TV este de părere că ambii vor ieşi rapid din scenă: Iohannis nu va avea un al doilea mandat la Cotroceni, iar Dragnea va ajunge în penitenciar.

Vezi şi: Știai ce efect are cafeaua asupra ficatului? Care sunt aliații unui ficat sănătos

"Văzând cât este de fătălău Iohannis, Dragnea menține presiunea cu suspendarea. Evident că este un joc la cacealma, făcut în mod inutil în această fază a războiului. Din această cacealma Dragnea nu va obține nimic. Până când vor fi promulgate modificările la coduri, el va fi deja condamnat definitiv și încarcerat.

În partea cealaltă, urmare a faptului că nu a fost capabil să o apere pe Kovesi, Iohannis a pierdut totul. Electoratul pe care îl avea era un electorat activ și agresiv, hotărât să se opună actualei coaliții, chiar și prin mijloace violente. Încercarea propagandei personale de a-l arăta ca pe un mare bărbat de stat, doar pentru faptul că a respectat o hotărâre a CCR, este ridicolă. Iohannis a arătat fie că este prea laș, fie prea prost, că să fie în stare să câștige un război. Iar când te gândești că a pierdut acest război purtat împotriva unuia ca Dragnea, dezamăgirea susținătorilor săi este perfect explicabilă.

În urma acestui război toată lumea a câștigat totuși câte ceva. Iohannis nu va mai lua un alt mandat de președinte, scăpând astfel de o responsabilitate pe care, în mod evident, nu ar fi trebuit să și-o asume, în vreme de Dragnea, odată încarcerat, nu va mai trebui să tremure de frica pușcăriei. Va vedea, în sfârșit, că dracu nu este chiar atât de negru. Dar cea mai câștigată va fi nația română, care va scăpa de amândoi", scrie SOV pe Facebook.

Vezi şi: Copiii cu părinți fumători au o mare problemă: Afecțiunea la care sunt expuși

Vîntu are un pronostic inedit şi pentru USR: cu o poziţionare de stânga, va ajunge să ia locul PSD:

"Singura formațiune politică care face o opoziție autentică astăzi în România este USR. Pentru a putea crește în preferințele electoratului, acest partid va trebui să genereze o mișcare de mase. Ea poate fi generată de un anumit tip de poziționare ideologică și de o platformă-program onestă. Din tot ce am văzut până acum, acest partid ar trebui să se așeze, din punct de vedere ideologic, mult la stânga PSD-ului, un loc pe care nimeni altcineva nu a avut curajul sau inteligența să îl ocupe. Cu un discurs în care omul este mai important decât statul, românii sunt mai importanți în Europa decât ungurii, bulgarii, austrieci..., acest partid va ajunge la peste 15% în viitorul parlament și, în timp, va arunca PSD-ul în coșul istoriei."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.