Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis: 'Mi-am dat seama că am fost un bou când v-am criticat în atât de multe rânduri'

Inquam Photos / George Calin
sorin ovidiu vintu vantu Inquam Photos / George Calin

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis. Pe scurt, Vîntu susține că, ieri, Iohannis a vorbit nu mai puțin de o oră fără a emite vreo idee concretă, în cadrul Consiliului Național al PNL.

Citește și: VIDEO Un nou DERAPAJ al Poliției - Două tinere au fost AMENDATE după ce au fost AGRESATE în plină stradă

"Domnului Johannis, cu dragoste!

Domnule președinte, după discursul dvs de ieri, mi-am dat seama că am fost un bou când v-am criticat în atât de multe rânduri, plasându-vă în zona nulității absolute. Ieri am constatat că sunteți cel mai mare om politic român. Nu văd în toată clasa politică din țara vreun politician capabil să vorbească aproape 50 de minute fără să emită vreo idee. Modul magistral în care ați enumerat câteva efecte, spicuite din presă, ale derapajului total al statului, fără a indica vreo cauză, modul și mai magistral în care nu ați indicat vreo soluție, m-a dat pe spate.

Într-un mod absolut maiestuos, ne-ați lăsat pe noi, plebeii, să concluzionăm că trebuie să fie bine ca să nu fie rău. Superb discurs, măreață prestație! Vă rog foarte frumos să mă iertați pentru sintagma de “bou țâfnos” pe care am folosit-o la adresa dvs. Ieri nu ați fost deloc țâfnos!", a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.