Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidu Vîntu, teorie explozivă despre scandalul de la Sectorul 1: 'Este clar o operaţiune măcar gândită de specialişti din serviciile secrete'

F. P.
vantu

Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV, lansează o explocaţie inedită pentru scandalul de fraudă electorală de la Sectorul 1, unde au apărut imagini cu persoane care umblau la sacii cu voturi. Vîntu susţine că operaţiune este gândită de serviciile secrete, pentru a revela adevăraţa faţă a USR. Potrivit lui SOV, clasa politică nu se poate schimba atâta timp cât sistemul politic prevăzut de Constituţie nu se schimbă.

"Majoritatea populaţiei a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicităţii aceste imagini? Este clar o operaţiune măcar gândită de nişte specialiştii din serviciile secrete. De ce au fost date publicităţii? Ca să arate tuturor că USR nu se deosebeşte de celelalte partide. Aşa este. Pentru că acelaşi sistem politic va genera aceiaşi oameni politici. Nu doar acum s-au furat voturi. Din '90 încoace, exceptând poate alegerile din 1990, toate celelalte au fost măsluite. Toate partidele au făcut şi fac exact acelaşi lucru. Ni s-a arătat că şi USR-iştii sunt la fel. Nişte derbedei, ca toţi ceilalţi. Trebuie schimbată Constituţia României, trebuie schimbat sistemul politic românesc, trebuie pus pe acest trup care se cheamă România un cap", afirmă Vîntu, într-o înregistrare video publică pe pagina sa de Facebook.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au amânat pentru joi pronunţarea în dosarul privind validarea mandatului de primar al Primăriei Sectorului 1, care a fost câştigat de Clotilde Armand. Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 12 octombrie, disjungerea cererii PSD referitoare la renumărarea voturilor sau la reluarea alegerilor şi formarea unui nou dosar având ca obiect validarea mandatelor consilierilor locali. Instanţa a stabilit ca în dosarul privind validarea primarului termenul să fie pe data de 14 octombrie. Miercuri, instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar pentru data de 15 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.