Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR va prelua mandatul pe 12 iulie

Europa FM
CNAIR

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a numit miercuri pe Sorin Scarlat în funcţia de director general al companiei, au declarat  surse din domeniul Transporturilor, potrivit agerpres.ro.

Scarlat îşi va prelua mandatul începând cu data de 12 iulie. Acesta îl înlocuieşte la şefia companiei de drumuri pe Narcis Neaga, care a decis marţi, în urma unei discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Costin Mihalache, să renunţe la funcţie.

CITEȘTE ȘI: Sucul de aloe, între mit şi adevăr: Ce beneficii are de fapt şi care sunt riscurile

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul CNAIR, Sorin Scarlat ocupă din mai 2018 funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

Este absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi doctorand în instalaţii şi inginerie civilă. Sorin Scarlat a mai lucrat ca inginer şi manager proiect la companii precum Romstrade, Asociarea UMB Spedition - PA&CO-Euroconstruct Trading 98, etc.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai folosite medicamente poate fi fatal! Cum îți dai seama că ai o intoleranță la aspirină

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat luni ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR, acuzând întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Marţi, în şedinţa de Guvern, prim-ministrul a solicitat din nou demiterea şefului CNAIR. Potrivit Vioricăi Dăncilă, conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a blocat în mod nejustificat evoluţia unor proiecte.

Narcis Neaga a preluat mandatul de director general al CNAIR în data de 12 mai 2018, după ce fostul şef al companiei de drumuri, Ştefan Ioniţă, a solicitat să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate. Narcis Neaga a mai ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 - 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.