Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina a ajuns în SUA - Prima imagine cu micuța, postată de părinții adoptivi

captura video Facebook
baia de arama

Sorina, fetiţa luată cu forţa din casa asistentului maternal din Baia de Aramă de către un procuror, a ajuns împreună cu familia adoptivă în Statele Unite ale Americii, după mai bine de trei săptămâni de tensiune.

Familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.

Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu. Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta.

Plecarea Sorinei, anunţată la TV

Familia Şărămăt, care a crescut-o pe micuţa Sorina, a aflat vestea plecării din ţară de la Antena 3.

"Ai aflat această ştire? Înţeleg că acum ai aflat. Adelina, în urmă cu doar câteva minute am primit această ştire din mai multe surse. Am verificat-o la cel mai înalt nivel şi îmi pare foarte rău ca eu să fiu cel care să-ţi dea această informaţie despre Sorina. Dar acesta este adevărul. În această dimineaţă, Sorina a părăsit România împreună cu familia Săcărin", a spus Mihai Gâdea, moment în care Adelina Şărămăt, aflată în direct prin telefon, a izbucnit în plâns.

"Nu pot să cred. Nu ştiu ce să mai zic. Să le intre bine în cap că nu o să renunţăm niciodată la copilul acesta", a declarat Adelina Şărămăt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.