Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, ATAC INCENDIAR la adresa lui Tudorel Toader: TudorelȘmecherelAburelMiaunel și-a încălcat propria OUG

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei susține că propunerea de numire a Adinei Florea la DNA încalcă OUG 92, ordonanță al cărei autor este chiar ministrul Tudorel Toader, cel care face propunerea pentru șefia DNA.

"PSD și ALDE sunt intr/o asemenea disperare încât nu mai știu ce sa inventeze. Tudorel anunta ca reia propunerile pentru Parchete pentru Iohannis deși nu poate. Decizia 358 in cazul Kovesi îl obliga sa reia toată procedura, pentru ca precedenta a încetat. Adică alt concurs anunțat, candidați, interviuri, conditiile impuse de el, nominalizare etc.

In plus propunerea de numire a Adinei Florea și a celorlalți a încălcat chiar ordonanța 92 data tot de Tudorel. Pentru ca e foarte smart. Tudorel și-a introdus condiționalități și o procedura pe care nu le-a respectat. Așa ca Tudorel și-a încălcat propria ordonanța de urgentă pe care a dat-o și pe tema numirilor și procedurii ce trebuia s-o urmeze. Audierea candidaților nu a fost publica, transmisă in direct, in vederea asigurării transparenței, deși chiar el s-a obligat la așa ceva. Si-a încălcat propria procedură. #TudorelȘmecherelAburelMiaunel", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.