Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, acuzații la adresa lui Hellvig după trecerea în rezervă a lui Dumbravă: 'Încearcă disperat să mute mediatic scandalul în care este implicat'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei îl acuză, într-o postare pe Facebook, pe Eduard Hellvig că încearcă „disperat” să mute mediatic scandalul protocoalelor în care este implicat prin darea afară a generalului SRI Dumitru Dumbravă. Reacția jurnalistei vine în contextul în care Klaus Iohannis a semnat trecerea în rezervă, începând cu 1 septembrie, a generalului SRI Dumitru Dumbravă.

Doi foști miniștri MAE sar la gâtul lui Meleșcanu după convocarea lui George Maior: Așa se face în țări bananiere

„E evident că Hellvig încercă disperat să mute mediatic acum în scandalul în care e el băgat până peste gât prin darea afară a lui Dumbravă. Cum nu Dumbravă, care are belelele lui şi pe care nu l-a dat afară timp de 2 ani, nu acela a semnat protocolul ilegal, cum Hellvig e totuşi alfabetizat, cum acolo e semnătura lui Hellvig, cum minte în continuare (prin #MarinceaBoy, conferinţe, scrisori copy paste), cum protocolul e încă secret, ilegal, şi cum a minţit timp de 2 ani şi în continuare, făcându-şi fals imagine că el a făcut ce n-a făcut şi de fapt a făcut invers, continuând ilegalităţile şi minţind public, deci pe cine încearcă să prostească domn Hellvig?

Şi dacă nu e nimic ilegal in legătură cu ce a semnat, aşa cum minte în ciuda evidenţelor, de ce încearcă să găsească acari păuni pentru semnătura sa? 
Domn Hellvig, dacă nu ştie să citească ce semnează, trebuie dat afară pentru prostie. 
Domn Hellvig, şeful SRI, dacă nu ştia că a minţit doi ani denunţând un protocol de fapt abrogat şi făcând altul mai periculos, pentru că la încălcarea prevederilor CPP se adaugă şi încălcarea deciziei CCR, protocol de care domn Hellvig nu altcineva n-a scos nicio vorbă, ba chiar continuă minciunile, trebuie dat afară pentru ticăloşie şi masivă dezinformare şi intoxicare publice.
Cum o dă domn Hellvig, problema tot la el rămâne. Pentru că protocolul, semnătura şi minciunile sunt toate ale lui. Pe persoană fizică.”, scrie Matei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.