Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, comentariu spumos despre Livia Stanciu: 'A dat astăzi dovada supremei inteligenţe'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei comentează situaţia generată de judecătoarea Livia Stanciu, cea care semnează o opinie separată la CCR în dosarul în care s-a constatat obligaţia şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a se prezenta în faţa Comisiei specială de anchetă pentru alegerile din 2009.

Vezi şi: Livia Stanciu atestă prezenţa lui Kovesi acasă la Oprea. Actuala şefă a DNA era 'între prieteni'

"Doamna Stanciu a dat astăzi dovada supremei inteligenţe. Vrând sa ii ia apararea doamnei K, ca sa nu fie audiată dacă a fost sau nu in sufrageria vieții, partenera sa, doamna Stanciu a făcut, bineinteles/as usual, opinie separată in motivarea 6111 și in propria opinie separată a publicat toată ordontanta de clasare a parchetului prin care se statuează că doamna K a fost “in mod indubitabil” in sufragerie. Faptul ca doamna K ca si ceilalti au fost "indubitabil" in sufragerie va apărea intr-un act oficial al statului roman, Monitorul Oficial, ca si toate declarațiile martorilor, și va rămâne posterității si generatiilor viitoare spre consultare gratie doamnei Stanciu. Așa ceva mai rar", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Jurnalista mai remarcă faptul că Livia Stanciu spune în opinia sa separată că CCR "ar fi trebuit să verifice constituţionalitatea Hotărârii Parlamentului prin care a fost înfiinţată comisia de anchetă", deşi nu acesta a fost obiectul sesizării CCR, ci participarea sau nu într-o comisie de anchetă parlamentară a unor reprezentaţi ai unor autorităţi/instituţii publice în legătură cu aspecte ce nu au legătură cu activitatea lor jurisdicţională, judiciară, de urmărire penală sau de audit, după caz. "Şi chiar dacă Hotărârea Parlamentului nu a fost sesizată la CCR, doamna Stanciu declară oricum comisia neconstituţională", scrie Sorina Matei.

Vezi şi: SURPRIZĂ la CCR: Kovesi, apărată de o judecătoare propusă de PSD (document)

"Peste toate acestea, doamna Stanciu zice că doamna K a fost acolo ca cetăţean (deşi doamna K n-a zis că a fost acolo ca cetăţean, că dânsa aşa cum ştim potrivit declaraţiilor participă doar la chestiuni de reprezentare a instituţiei- în public sau privat) şi că a răspuns punctual. Deşi aici s-a ajuns tocmai pentru că doamna K nu vrea să răspundă punctual. Iar spre disperarea doamnei Stanciu, care a făcut o opinia separată halucinantă, prin care nu numai că îi dă de gol, îi bagă în istorie pe toţi din sufragerie, inclusiv pe doamna K, îi contrazice, îi afundă şi mai mult şi declară automat şi toată comisia parlamentară neconstituţională, doamna K e obligată, în numele legii, să se ducă la comisie", concluzionează Sorina Matei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.