Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei dezvăluie o informație neașteptată despre Augustin Lazăr: cum și-a schimbat RADICAL optica

captura privesc.eu
Augustin Lazar la bilantul DNA

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, nu este de acord cu înființarea unei secții speciale pentru investigarea procurorilor. Jurnalista Sorina Matei îi reamintește că la începuturile luptei anticorupție din România, chiar el a condus o astfel de secție.

Citește și: SURSE - George Maior a provocat IMPLOZIE în interiorul PSD: Liviu Dragnea și-a schimbat planurile

Citește și: Ecaterina Andronescu NU EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: confruntare cu Liviu Dragnea

”Că tot mi-am adus aminte. Am vrut să scriu mai demult, dar m-am luat cu altele şi am uitat. Domnul Lazăr, aka Corega, se opune Secţiei că aşa vrea doamna, uitând că însuşi domnul Lazăr a condus pentru o vreme o asemenea Secţie. Se numea Secţia Anticorupţie, Urmărire penală şi Criminalistică, funcţiona, aşa cum va funcţiona şi următoarea Secţie, tot în Parchetul General, avea competenţe pe magistraţi şi parlamentari, şi aici, în această Secţie sunt adevăratele începuturi ale anticorupţiei din România, nu în PNA care s-a înfiinţat, ulterior, în 2002. 
Secţia aceasta a dat cei mai buni procurori ai României, aşa numita şcoală ardeleană a procuraturii. De la Buduşan, cu Eterna şi fascinanta Românie şi Adrian Costea, până la Daniel Morar, care aici, în această Secţie a instrumentat primul caz de corupţie în PSD, Gabriel Bivolaru. Sigur, sefii actuali ai domnului Lazăr nu au instrumentat nimic niciodată. N-au niciun fel de experienţă şi nici expertiză investigativă. Dar cum e să negi ca Procuror General începuturile anticorupţiei în România, cum e să nu fii de acord fără niciun fel de argument ca Procuror General cu ceea ce chiar tu ai condus ca şef de Secţie Anticorupţie în PG?”, susține Sorina Matei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.