Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, noi date despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie în care apare numele Kovesi: 'Important este ce va spune ANAF'

sorina matei

Bebe Kovesi a acordat un interviu pentru Antena 3, unde a vorbit despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Fostul soț al șefei DNA a negat faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. Jurnalista Sorina Matei comentează declarația făcută de către acesta și spune într-o postare pe Facebook că în acest caz a fost sesizată Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Mai mult, Sorina Matei afirmă că este important ce va spune ANAF, în urma investigațiilor, și că este esențial ca această speţă penală trebuie să fie instrumentată mai departe „obiectiv, profesionist, fundamentat, imparţial, fără să mai existe presiuni”.

Citește și: NEWS ALERT: Mâna dreaptă a lui Sevil Shhaideh, urmărit penal

Citește și: Klaus Iohannis, despre refuzul lui Kovesi de a se prezenta la comisia de anchetă

Citește și: Premierul Mihai Tudose, numiri de ULTIMĂ ORĂ. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial

„Eduard Kovesi, intermediar pe autostrăzi (declaraţie făcută ieri): "Am folosit pământuri excavate din zonă pe care ulterior le-am revândut beneficiarilor"

De la începutul investigării cazului/2015 şi până acum, faptele reclamate s-au confirmat în mare parte pe parcursul desfăşurării anchetei, ancheta penală nu este închisă iar acum 2 luni, pe problemele descoperite, cu intermediarii care sunt mai mulţi şi nu numai, a fost sesizată oficial Antifrauda. Adică Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a ANAF. Important este ce va spune ANAF în urma investigaţiilor făcute şi esenţial este ca această speţă penală să fie instrumentată mai departe obiectiv, profesionist, fundamentat, imparţial, fără să mai existe presiuni.”, scrie Sorina Matei, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.