Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea, despre transferul unor fonduri din bugetul SRI la Ministerul Sănătății : Vitamina D nu e o invenție a lui Liviu Dragnea

Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea ministrul sanatatii

Ministrul Sănătății susține că se bucură de majorarea bugetului Ministerului Sanatatii, fiind multumit inclusiv de depunerea amendamentelor prin care Liviu Dragnea cere diminuarea bugetelor serviciilor de informatii si transferul banilor pentru programe de sanatate.

"Nu pot decat sa ma bucur ca exista amendamente pentru sanatate. Vtamina D nu e o inventie a dlui Dragmnea. E o propunere a comisie de endocrinologie. Cred ca trebuie sa ne bucuram. Bugetul Ministerului Sanatatii are parte de o crestere istorica", a declarat Sorina Pintea.

Liviu Dragnea a depus mai multe amendamente la proiectul de buget prin care cere reducerea bugetului SRI cu aproximativ 450 milioane de lei, urmând ca suma sa fie alocata Ministerului Sanatatii.

Citeste si DOCUMENTE Liviu Dragnea cere OFICIAL reducerea bugetului SRI - Liderul PSD a depus amendamente pentru tăierea de fonduri și de la SIE și SPP

O parte din suma, 295 milioane lei, va ajunge din bugetul SRI la Sanatate si va fi destintata programelor: Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali.

De asemenea, se solicita si diminuarea bugetului SPP cu 50 de milioane de lei. De la SIE se cere taiere a 30 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.