Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea, informații de ULTIM MOMENT: Managerul Spitalului Săpoca a demisionat, iar bilanțul crimelor a ajuns la 5 morți

digi24.ro
spital sapoca

Managerul Spitalului Săpoca a demisionat, iar bilanțul crimelor a ajuns la cinci morți. Informațiile au fost date luni dimineață de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

“Managerul spitalului și-a înaintat demisia în această dimineață”, a anunțat Sorina Pintea, la Buzău.

Ministrul a mai spus că nu i-a cerut demisa managerului, ci a decis să demisioneze.

Pintea a anunțat că bilanțul morților în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Floreasca.

Războiul comercial cu China, lovitură de bumerang - Americanii, tot mai neliniștiți de modul în care Trump gestionează economia SUA

„Este o pacientă de 88 de ani. Se afla în salonul 207. (...) A făcut un stop cardio-respirator noaptea trecută și a decedat”, a spus Pintea despre a cincea victimă.

Un pacient alcoolic de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.