Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soros, acuzat că susține financiar imigrația ilegală

george soros

Investitorul si filantropul american George Soros, în cooperare cu organizatii internationale si ungare, ofera sustinere financiara "imigratiei ilegale neînfrânate", l-a acuzat duminica, într-o conferinta de presa, un parlamentar din cadrul Fidesz pe miliardarul, relateaza MTI, potrivit Mediafax.

Stânga ungara "continua sa sutina imigrarea, în pofida consultarii nationale care a demonstrat în mod clar ca poporul ungar vrea ca tara sa fie protejata", a declarat Istvan Hollik.

Soros si organizatii care-i sunt asociate - ca de exemplu Comitetul Helsinki ungar, Uniunea Libertatilor Civile (TASZ) sau Migration Aid - vor "face tot ceea ce pot pentru a permite unui numar neimitat de imigranti sa intre în tara", a insistat deputatul puterii.

Hollik a sugerat ca Soros se afla în spatele unui manual publicat de catre organizatia "Bun venit în Europa", care "a încurajat imigrantii sa nu coopereze cu autoritatile ungare si sa refuze sa fie amprentati".

De asemenea, el l-a criticat pe Soros pentru ca a "propus ca Europa sa plateasca anual 15.000 de euro fiecarui imigrant si sa contracteze un împrumut care sa acopere acest plan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.