Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soros îi 'spulberă' pe președinții SUA și Rusiei: 'Putin conduce un stat mafiot și Trump ar vrea să facă la fel'

soros

George Soros îi critică dur pe șefii Statelor Unite și Rusiei! "Vladimir Putin conduce un stat mafiot și Trump ar vrea să facă la fel, numai că nu-i permite Constituția", a declarat miliardarul.

Lui George Soros nu-i place moneda Bitcoin deoarece este prea speculativă. "E un balon de săpun bazat pe neînțelegere și nu o monedă", decretează finanțatorul maghiar într-unul dintre cele mai dure atacuri ale sale din timpul ''petrecerii sale de joi'' de la Forumul Economic Mondial de la Davos, scrie La Stampa, citată de Rador.

Citește și: Germania își arată forța și consideră INADMISIBIL un proces pentru recunoașterea genocidului făcut în Namibia

George Soros, omul care cu douăzeci și șase de ani în urmă a contribuit la devalorizarea monedelor europene bulversând sistemul monetar, susține și insistă că este vorba de un instrument de reciclare și pentru dictaturi.

De fapt -așa cum ține să sublinieze- îi interesează pe rușii. Nu-l place pe Putin. Deloc. "El conduce un stat mafiot și Trump ar vrea să facă la fel, numai că nu-i permite Constituția", declară Soros la începutul evenimentului, o cină cu invitați speciali organizată într-un mare hotel din stațiunea alpina.

Citește și: Polonia cere SIGILAREA granițelor în fața migranţilor

Este dur cu Moscova și Washingtonul și mărturisește că percepe ''administratia Trump că pe un pericol pentru lume, însă acest pericol va înceta în 2020 sau chiar mai devreme".

Dar cel mai puternic atac este cel împotrivă marilor platforme digitale. În primul rând împotrivă Facebook și Google. ''Au devenit din ce în ce mai puternici- declară afaceristul de 87 de ani cu mintea lucidă-împiedică inovația și au cauzat multe alte probleme pe care le-am conștientizat de-abia acum". Soros susține că rețelele sociale "exploatează mediul social și că sunt deosebit de nefaste deoarece influnteaza modul de gândire al oamenilor, după care se comportă că și cum nu ar fi conștienți de asta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.