Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S.O.S. România dezminte informațiile despre fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu și despre Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD

Radu Pop
SOS Romania
SOS Romania

S.O.S. România dezminte informațiile despre fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu și despre Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD

Partidul S.O.S. România dezminte categoric știrile false referitoare la implicarea fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu în activitatea și conducerea filialei Argeș a Partidului S.O.S. România și la candidatura domnului Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD, pe listele noastre, „știri” publicate fără să ni se ceară niciun punct de vedere!

"Cătălin Rădulescu nu este membru S.O.S. România și nu a avut discuții cu conducerea S.O.S. România, iar Organizația Județeană Argeș a partidului S.O.S. România este condusă de doamna avocat Ingrid-Elena Alexandrescu.

În ceea ce îl privește pe domnul Aurelian Pavelescu, acesta este președintele PNȚCD și nu poate opta să candideze pentru Partidul S.O.S. România. Conform statutului, numai membrii partidului își pot depune candidatura pentru alegeri!

Considerăm că asemenea informații nu sunt decât încercări de compromitere a activității formațiunii noastre politice și manipulări mizerabile, care încearcă să ducă în derizoriu unica mișcare naționalist-patriotică din România", se precizează în comunicatul de presă al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.