Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soț și soție, transportați la spital în stare de inconştienţă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la mustul din beci

AGERPRES
spital 112 smurd

Două persoane, soţ şi soţie, au fost transportate la spital în stare de inconştienţă după ce s-au intoxicat cu monoxidul de carbon generat de fermentarea mustului, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, cei doi soţi, de 60, respectiv 64 de ani, au fost găsiţi inconştienţi în beciul din gospodăria proprie de pe strada D. Gherea din municipiul Dorohoi. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri de la Detaşamentul de pompieri Dorohoi, dar şi un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: A rupt o carte de 250 de milioane de euro pentru că a crezut că este falsă

"Cei doi soţi au fost scoşi din beci de către pompieri şi preluaţi de echipajul SAJ şi SMURD, fiind semi-inconştienţi. Le-a fost administrat oxigen şi urmează să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cel mai probabil s-au intoxicat cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării mustului", a afirmat Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.