Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția oligarhului Viktor Medvedciuk acuză ucrainenii: l-au bătut în primele ore de la arestare

Digi24
Viktor Medvedciuk

Soţia lui Viktor Medvedciuk, unul dintre principalii aliaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin în Ucraina, a declarat că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene în timp ce era interogat în detenţie.

În cadrul unei conferinţe de presă la Moscova, soţia lui Viktor Medvedciuk, Oksana Marchenko, a declarat vineri că una dintre cele două fotografii publicate de Ucraina în această săptămână arată că oligarhul a fost bătut, potrivit Reuters, informează Mediafax.

O fotografie cu el în cătuşe a fost publicată pe contul oficial de Telegram al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, iar o alta a fost postată de SBU pe Facebook.

Arătând cele două fotografii, Marchenko a declarat că una a fost făcută înainte de a fi interogat şi nu prezintă semne de rănire. O a doua imagine, despre care a spus că a fost făcută în timpul interogatoriului său, îl arată pe acesta cu părul peste frunte.

„Aceasta arată o vânătaie mare şi semne pe care au încercat să le ascundă cu părul. Nu există niciun dubiu că a fost bătut în primele ore de la arestare”, a spus ea.

La trei zile după ce Rusia a invadat Ucraina, autorităţile a declarat că Medvedciuk a evadat din arestul la domiciliu. El fusese plasat în arest la domiciliu în mai 2021 şi fusese acuzat de înaltă trădare şi, ulterior, de complicitate la terorism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.