Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţie de primar, ridicată de poliţişti şi dusă la audieri

politie

Consilierul judeţean liberal Simona David, soţia primarului din Floreşti, Eugen David, a fost ridicată şi dusă la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova pentru audieri, după ce poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul celor doi soţi, dar şi la primăria comunei. 

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că la audieri va fi adus şi Eugen David. 

Potrivit site-ului Consiliului Judeţean Prahova, Simona David, de profesie inginer diplomat, este director al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti (comuna Floreşti).

Vezi şi: Ministru tehnocrat, urmărit de paparazzii lui Ghiță: O să cer protecție de la serviciile statului

Aceasta a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti, în februarie 2015, în dosarul de corupţie al deputatului Mircea Roşca, fiind acuzată de abuz în serviciu, faptă comisă în calitate de director al centrului pe care îl conduce şi în prezent. 

De asemenea, primarul comunei prahovene Floreşti, Eugen David, a fost trimis în judecată, în luna martie, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti, acesta fiind acuzat de săvârşirea a nouă infracţiuni de conflict de interese. 

Potrivit unui comunicat emis de PCA Ploieşti, în rechizitoriul întocmit de procurori s-a reţinut că, în perioada 16.09.2009 - 26.02.2014, inculpatul Eugen Eduard David, în calitate de primar al comunei prahovene Floreşti, a emis nouă dispoziţii de plată prin care o rudă a acestuia, dar şi rude prin alianţă au obţinut în mod direct foloase materiale. 

Concret, David este acuzat că a dispus plata către persoanele respective a unor ajutoare de urgenţă, valoarea totală a sumelor plătite fiind de 32.500 lei.

Vezi şi: TRAGEDIE FEROVIARĂ: Zeci de victime / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.