Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soțul Lidiei Vadim Tudor a murit la numai 3 luni de la nuntă, de COVID-19, la 50 de ani: Fiica tribunului este văduvă la 30 de ani

Lidia Vadim Tudor

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a rămas văduvă la numai 4 luni de la nuntă, scrie presa de specialitate. Fiica fostului politician s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani decât ea, scriitor de meserie, care a murit pe 16 octombrie. Tragicul eveniment a fost ținut secret, până acum.

Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și, conform revistei România Mare, era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, fiind, de asemenea, și scriitor.

Potrivit actelor afișate chiar pe site-ul Primăriei unde au fost în fața ofițerului de stare civilă, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, iar anunțul cu privire la mariaj a fost făcut pe data de de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1. și-au unit destinele, nunta având loc pe data de 10 iulie, anul acesta.

„Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red., fost jurnalist și fost parlamentar PRM) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID. Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)', a mai transmis fiica „Tribunului' pentru fanatik.ro.

Tano Dan Alexandru a candidat, în 2016, pentru un post de deputat din partea PRM. Conform declarației de avere depusă în 2016, Tano Dan Alexandru deținea un teren extravilan în comuna Telaga, de 2.500 de mp, și un credit la bancă, a cărui scadență a fost în 2017, în valoare de 38.000 de lei.

”Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începînd din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțînd, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere.

Tano Dan Alexandru a publicat două culegeri cu articole scrise de-a lungul vremii: „Frustrări de român” şi „În timp ce tu mori” şi trei romane: „Viaţa mea pe Hayabusa – 100.000 km. pe motor”, „Îngerul scăpat din iad” (2018) și „Colectiv. Lacrimi de foc”. Acesta din urmă, roman publicat la începutul lunii iunie a acestui an, făcea parte dintr-o trilogie dedicată și inspirată din tragedia de la Colectiv.

Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea a survenit după ce a suferit infarct. Acesta ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Însă starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. El a fost operat, însă avea să-și piardă viața nu după mult timp.content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.