Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV anunță dezvăluiri explozive despre 'fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009'

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vîntu consideră că actualul scandal public legal de posibila fraudare a alegerilor prezidenţiale din 2009 este o mare manipulare, iar adevăratele dezvăluiri vor fi făcute de el într-o carte la care lucrează.

Potrivit lui SOV. din cauza "calității dezolante a sistemului de învățământ românesc", românii sunt extrem de ușor de manipulat de către profesioniștii în domeniu.

Vezi şi: REZULTATELE DEFINITIVE ale alegerilor prezidențiale din Franța/ Primul TUR

"Mare atenție! Nu televiziunile, ziarele sau site-urile vă dezinformează – acestea sunt doar unelte, mai mult sau mai puțin profesioniste – ci oamenii din structuri private sau statale care au interese și obiective clare dictate în cea mai mare parte de interese politice interne sau externe. De cele mai multe ori, chiar și instituții de media cad în plasa acestor manipulări, ele manipulându-vă apoi pe voi, fără să-și dea seama. Evident, nu voi face referire la acele manipulări făcute de unii jurnaliști, care în funcție de simpatii sau antipatii proprii, zugrăvesc în mod pozitiv sau negativ un personaj sau altul. Astea sunt găinării făcute în funcție de nivelul intelectual sau profesional al jurnalistului respectiv și care nu vă afectează în niciun fel existența. M-am ocupat și mă ocup doar de acele manipulări care vă pot afecta creierul, spiritul, starea materială sau viitorul.

O manipulare de acest gen este cea cu fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009. Evident că acele alegeri au fost fraudate în folosul lui Băsescu de echipe mixte, româno-americane, din zona de inteligență, în baza unei strategii minuțios planificată cu mult timp înainte. În romanul la care lucrez am descris deja această strategie, dând inclusiv numele celor care au gândit-o precum și a celor care au pus-o în practică. Evident că o anchetă trebuia făcută, fie și numai pentru ca o asemenea porcărie să nu se mai repete, dar ridicarea acestei anchete la nivelul parlamentului nu face altceva decât să distragă atenția de la slaba performanță a actualei coaliții guvernamentale. Lipsită de resurse financiare, neștiind să genereze modalități de atragere de fonduri, actuala guvernare este incapabilă să-și onoreze promisiunile electorale. Dotat cu o inteligență cu mult peste medie, cu o flexibilitate morală de netăgăduit, Dan Andronic face o dezvăluire care nu spune mare lucru dar care pune în centrul ei persoane extrem de atractive pentru cele mai vizionate canale de știri A3 și RTV, știind în mod sigur că această dezvăluire minoră va fi amplificată la paroxism de către cele două posturi. Deci, prima fază a manipulării s-a încheiat, A3 și RTV au marșat conform previziunii. Urmează faza a 2-a în care partidele din coaliția de guvernare, “oripilate” la ideea că acele alegeri au fost trucate, iau decizia înființării unei comisii parlamentare de anchetă, comisie care va mai ține capul de afiș încă vreo câteva săptămâni, adică exact cât trebuie până la extrădarea lui Ghiță când, evident, acesta va deveni capul de afiș, cel vechi nemaiavând vlaga necesară operațiunii. De ce vă afectează viitorul această manipulare? Pentru că, întâmplător, programul de guvernare în ansamblul său este bun, el trebuie doar finanțat, iar asta nu se face consumându-ți energia cu strategii de manipulare de acest tip, ci cu un efort general al tuturor profesioniștilor pe care aceste partide îl au", scrie SOV pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.