Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, atac violent la adresa lui Iohannis, Dragnea și Orban: 'Refuz eticheta de imbecil'. Ce pregătește fostul mogul din spatele gratiilor

sorin ovidiu vantu

Fostul mogul media Sorin Ovidiu Vîntu iese la atac din spatele gratiilor. Acesta îi critică pe actualii lideri politici, Iohannis, Dragnea și Orban, spunând că sunt „uniți de singura constanta a existenței lor - micimea”. Mai mult, fostul mogul completează, spunând că din cauza acestor lideri suntem cu toții considerați imbecilii Europei.

„O guvernare de coșmar, lipsa oricărei alternative la aceasta, un președinte incapabil de felul lui, a cărui singură pârghie de putere este SRI-ul, cu toate extensiile lui în Justiție, adică o pârghie destructivă. Iohannis, Dragnea, Orban, uniți de singura constantă a existenței lor - micimea. Oameni mici cu mize personale mici, fără nicio legătură cu speranțele uriașe investite în ei. Suntem un stat fără șef și o țară fără direcție, care se târăște de azi pe mâine. Un organism bolnav care își întrezărește sfârșitul, dar nu face nimic pentru a-l preîntâmpina. Stăm ca niște pomanagii cu mâna întinsă, cerșind ajutorul altora. Din cauza acestor lideri suntem cu toții considerați imbecilii Europei.”, scrie Vîntu pe Facebook.

Gabriela Firea, vizită inopinantă la un spital din Capitală. Directorul a decis să-și dea demisia, în urma întâlnirii

Vîntu anunță că în următoarele zile va publica pe blogul personal primul proiect de țară serios, argumentat, „proiect care va aduce României avantaje imediate, iar pe termen lung, în circa 25 de ani, ne va aduce în poziția de stăpâni ai Europei”.

„Poate că tu te-ai obișnuit cu acest epitet, băi generație. Eu, în ciuda faptului că am fost păcălit de cei în care am avut încredere, furat, băgat și menținut în pușcăriile patriei fără nicio probă sau un temei de adevăr, refuz această etichetare. Refuz eticheta de imbecil, de cerșetor și pe cea de hoț. Cei care m-au furat vor plăti cu asupra de măsură, cei care m-au vrut cerșetor îmi vor cerși un loc de muncă iar cei care mă cred imbecil vor munci pentru bunăstarea mea personală. 
Luni, 12 februarie, anul de grație 2018, îți voi arăta și cum voi realiza aceste lucruri, publicând pe blogul meu personal primul proiect de țară serios, argumentat, proiect care va aduce României avantaje imediate, iar pe termen lung, în circa 25 de ani, ne va aduce în poziția de stăpâni ai Europei. Nu sunt obișnuit să gândesc în mic, generație, de aceea toate proiectele pe care le-am făcut până acum au avut în vedere o anvergură care sper să te caracterizeze și pe tine, după ce vei citi proiectul pe care ți-l propun.
Va putea fi el îmbunătățit? Fără discuție. De oameni inteligenți țara asta n-a dus lipsă niciodată, cum n-a dus lipsă nici de dobitoci care înjură orice și pe oricine, pentru a fi băgați și ei în seamă.”, mai scrie Vîntu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.