Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV explică costul intrării României în Schengen: Nemții vor tot gazul românesc! Năstase a dat șpagă! Biden ne vrea sclavi

facebook Sorin Ovidiu Vintu
sorin ovidiu vintu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune că România nu a intrat în Schengen fiindcă încă nu a fost de acord să cedeze tot ceea ce Uniunea Europeană i-a cerut. Vîntu spune că nu Austria sau Olanda ne blochează intrarea în spațiul fără frontiere, ci chiar UE, care vrea nici mai mult nici mai puțin decât control total asupra gazelor României.

Generație, doar un naiv poate crede că austriecii ne-au blocat să intrăm în Schengen. Sau că olandezii sau suedezii ne blochează! Nu, Uniunea Europeană. Axa principală, Germania- Franța. Ei nu ne vor în UE, decât cu un anumit preț. Ca să intrăm în NATO sau UE Adrian Năstase a sacrificat enorm din economia românească. Bănci, sisteme financiare, sisteme energetice. A dat tot ca să ntrăm în UE și NATO, americanilor, Bechtelul și alte înlesniri. Acum, ni se cere nici mai mult  nici mai puțin decât tot gazul românesc. Asta e miza reală. Nemții, prin săgeți, gen Olanda sau Austria vor să pună mâna pe toate resursele României. Era de ajuns ca Biden să dea un telefon și toți să stea în genunchi. Pentru el suntem sluga perfectă, spune SOV pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.