Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SP Buzău a anunţat că sunt 11 focare active de coronavirus în judeţ, cu sute de persoane infectate

bay939.com.au
coronavirus covid-19

DSP Buzău a anunţat, vineri, că sunt 11 focare active de coronavirus în judeţ, cu sute de persoane infectate. Majoritatea focarelor sunt în instituţii şi spitale. Din cauza numărului mare de infectări în rândul angajaţilor, ITM Buzău şi-a suspendat activitatea, potrivit news.ro.

Potrivit informării DSP, focar de coronavirus este la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Buzău, unde s-au înregistrat până acum 28 de îmbolnăviri cu SARS COV 2.

Rareș Bogdan nici nu vrea să audă de un Pact pe Sănătate cu PSD: 'Au furat România și și-au bătut joc de ea'

Focare de boală mai sunt la Spitalul de boli cronice şi îngrijiri paliative Mărăcineni, unde sunt 14 infectări, la un laborator de analize din municipiu, unde sunt 5 cazuri şi la Căminul de bătrâni Filantropia din Berca, unde 94 de persoane sunt contaminate.

Focare de coronavirus mai evoluează la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Pogoanele, în timp ce cinci focare sunt active în multe secţii ale Spitalului Săpoca. La Săpoca sunt infectate, în total, 181 de persoane, pacienţi şi personal medical.

De asemenea, focar de coronavirus este la Inspectoratul Teritorial de Muncă, unde au COVID-19 un număr de 9 angajaţi, dintr-un total de 28 câţi numără instituţia.

Urmare a acestei situaţii, conducerea ITM Buzău a decis suspendarea activităţii, printre cei infectaţi fiind atât inspectori din echipele de control cât şi persoane din conducerea instituţiei. Pe durata suspendării activităţii, instituţia a fost supusă unei dezinfecţii, iar restul angajaţilor care au intrat în contact cu colegii infectaţi au fost izolaţi la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.