Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spanioul Sergio Busquets, cel mai bun jucător al turneului final al Ligii Naţiunilor

Sergio Busquets

Sergio Busquets, căpitanul selecţionatei de fotbal a Spaniei, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final al Ligii Naţiunilor, duminică, în ziua în care a egalat numărul de selecţii deţinut de Andres Iniesta, 131 de meciuri, devenind totodată al patrulea fotbalist cu cele mai multe meciuri din istoria naţionalei Spaniei, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a ales un jucător de la vicecampioana Ligii Naţiunilor şi i-a acordat trofeul lui Busquets. Căpitanul spaniol a fost reperul jocului echipei antrenate de Luis Enrique, în semifinala cu Italia şi finala cu Franţa.

La 33 de ani, Busquets a disputat meciul său cu numărul 131 pentru echipa naţională a Spaniei, egalându-l pe Iniesta, iar luna viitoare l-ar putea egala pe Xavi Hernandez, dacă va disputa cele două meciuri din calificările pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei competiţiei, în care selecţionata Franţei, campioana mondială en titre, a învins Spania cu scorul de 2-1, duminică seara, pe Stadionul ''San Siro'' din Milano.

''Les Bleus'' s-au impus prin golurile marcate de Karim Benzema (66) şi Kylian Mbappe (80), după ce Spania a deschis scorul prin Mikel Oyarzabal (64).

Prima ediţie a Ligii Naţiunilor a fost câştigată de Portugalia, în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.