Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spărgători de locuințe, reținuți cu focuri de armă de polițiști. Fugarii au încercat să scape, gonind cu mașina, dar cursa lor s-a încheiat cu un accident

Poliţiştii au prins trei persoane bănuite de furturi din locuinţe, după ce maşina cu care fugeau de oamenii legii a fost implicată într-un accident în localitatea dâmboviţeană Brăteşti, informează, marţi seară, IPJ Dâmboviţa.

În cadrul acţiunii poliţiştii au folosit arma din dotare pentru a-i prinde pe fugari.

''Poliţiştii din Dâmboviţa acordă sprijin colegilor de la IPJ Argeş pentru identificarea şi prinderea a trei persoane bănuite de furturi din locuinţe. Cei trei se deplasau cu un autoturism, nu au oprit la semnalul regulamentar efectuat de colegii din Argeş, şi-au continuat deplasarea, iar pe raza localităţii Brăteşti, conducătorul auto, bănuit ca nu ar avea dreptul de a şofa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul a acroşat un alt autoturism, ce se deplasa regulamentar şi a părăsit partea carosabilă'', precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, doi dintre cei aflaţi în maşina urmărită, un bărbat şi o fată de 20 de ani, au fugit pe câmp, fiind depistaţi ulterior de poliţiştii din Dâmboviţa, relatează agerpres.ro.

''Din primele date se pare că poliţiştii din cadrul IPJ Argeş au efectuat uz de armă, au folosit armamentul din dotare pentru imobilizarea fugarilor'', mai informează IPJ Dâmboviţa.

Maşina acroşată de cei care fugeau era condusă de o femeie de 50 de ani din Târgovişte, care a fost rănită în accident. Nu au fost alte persoane rănite.

Cazul va fi preluat de IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.