Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialist în lupta antidrog: În Cazul Gheboasă și-au dat cu părerea toți neaveniții! Nu mai trebuie promovați toți habarniștii

gheboasa

Specialist în lupta antidrog: În Cazul Gheboasă și-au dat cu părerea toți neaveniții! Nu mai trebuie promovați toți habarniștii

Președintele Federației Neguvernamentale Antidrog, Gigel Lazăr, atrage atenția asupra Cazului Gheboasă și melodia care a suscitat vii comentarii de la Untold. El remarcă că și-au dat cu părerea, cu complicitatea masivă a mass-media avidă de rating, toți nepricepuții care nu știu ce înseamnă fenomenul Trap și confundă conceptele și menirea lor:

Vezi și: Gheboasă, dialog spumos cu Victor Ciutacu: mărturii neașteptate despre viața și copilăria extrem de chinuite

”Intr-o societate de consum deja traper-ul Gheboasa are un efect major asupra muzicii de masa, a televiziunilor. Cu "complicitatea" mass media pentru ca este stire de rating, toti "specialistii" si-au dat cu pararea mai mult sau mai putin aveniti.

Nu am inteles de ce niscavai dornici de imagine personala au asimilat momentul "delicat" ca mesaj cu consumul de droguri si nici de ce unii jurnalisti au dus spre aceasta zona ideea!!! Se creaza un fel de revolutiei hipiota prin acest mod de abordare.

Succesul tanarului Gabriel Garis este deja asigurat prin campania media.

Nu am sa dau exemple similare de artisti trecute cu vederea dar am sa zic ca melodia "deranjanta urechilor pudice" exista de peste 1 an, are peste 14 milioane de viziualizari si nu a aparut la UNTOLD. Si ce sa vezi, nu este cenzurata pe youtube...!

Imi permit sa rog si nu sa sugerez sau sa recomand mass-media, nu mai promovati ideile unora in antidrog ce nu inteleg conceptul, prevenirea, alternativele la consum. Sa nu speriem parintii la maximum, sa facem campanii reale.”, a scris Gigel Lazăr pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.