Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol de jazz și muzică neo-clasică la Constanța

wondatunes.com
jazz

Spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri cu intrare liberă în Constanța cu ocazia JazzUP Sea Festival V

În această vară, orașul Constanța găzduiește o serie de evenimente culturale remarcabile, aducând împreună muzica jazz, arta și filantropia într-un mod inedit. În perioada 19-23 iulie 2023, JazzUP Sea Festival organizează spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri, dar si sesiuni speciale alături de artiști, workshop-uri de educație muzicală, paneluri de discuții cu specialiști în domeniul muzical, oferind astfel o experiență culturală diversificată și plină de bucurie pentru toți participanții, conform Mediafax.

Fiecare zi a festivalului JazzUP Sea Festival V oferă o gamă variată de experiențe muzicale și artistice care îmbină tradiția jazz-ului cu noi influențe și abordări inovatoare. Mai mult, expoziția în aer liber de pe faleza cazinoului care prezintă reproduceri ale creațiilor maestrului Ștefan Pelmuș, oferă publicului o incursiune în lumea artei contemporane și transformă Constanța într-o galerie de artă în aer liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.