Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol post-crimă la Caracal: Polițiștii sar garduri, sparg porți în căutarea Alexandrei. NU le mai trebuie mandat

Inquam Photos / Bogdan Danescu
politia caracal

Este haos la Caracal după ce anchetatorii au primit o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case. Astfel, la șase zile de la dispariția Alexandrei, polițiștii sar garduri, sparg porți în căutarea ei. De data aceasta, nu mai așteaptă niciun mandat.

Polițiștii sunt în alertă maximă și fac percheziții lângă casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, după ce o femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva într-un pod, pentru că este legată acolo și riscă să moară de foame.

Mihai Fifor, după întrevederea cu Alexandru Cumpănașu: 'Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor dispărute până în 1990'

Polițiștii au intrat și în casa unui vecin al lui Gheorghe Dincă. Acesta spune că anchetatorii au căutat prin casă și prin pod.

„Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relații bune. Vă dați seama că se ferea de mine. Asta e fața lui adevărată, știam că e om violent”, a spus vecinul, potrivit Digi24.

Amintim că în raportul preliminar al MAI se arată că polițistul care a discutat cu Alexandra, atunci când a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a avut „o atitudine refractară” față de situația prezentată de fată și nu a dat dovadă de implicare pentru a obține mai multe date privind locul în care este sechestrată.

În același raport se mai arată că polițistul nici nu i-a pus Alexandrei mai multe întrebări pentru a fi identificat mai ușor locul în care aceasta este sechestrată.

Mai mult, agentul nu a consiliat tânăra și nici nu i-a oferit sfaturi privind comportamentul pe care trebuie să-l aibă în situația în care se află, până la sosirea echipajelor de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.