Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacole de colinde şi de teatru, organizate de MApN cu ocazia Crăciunului

www.gds.ro
Brad Crăciun

Ministerul Apărării Naţionale organizează, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, evenimentul special "Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României", care cuprinde, printre altele, spectacole de colinde şi de teatru, informează agerpres.ro

Potrivit unui comunicat al MApN, activităţile sunt dedicate veteranilor de război, copiilor personalului armatei decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, dar şi studenţilor din instituţiile militare de învăţământ.

DNA dă LOVITURA: Cinci oameni de afaceri, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală



Astfel, pe 12 decembrie, la Cercul Militar Naţional, personalităţi din cultură, arte, economie şi mass-media, împreună cu reprezentanţi ai MApN, vor participa la "Împachetarea cadourilor de Crăciun''. Fiecare dintre aceştia va personaliza un cadou care va fi înmânat, a doua zi, de Moş Crăciun şi Crăciuniţă unui copil al cărui părinte a decedat sau a fost rănit în urma participării la acţiuni militare.

Scandal URIAȘ în lumea sportului: Serviciile ruse au 'ascuns' 1000 de sportivi dopați la JO


De asemenea, vor fi amenajate ateliere de confecţionat bujori şi coroniţe de Crăciun şi un punct de vânzare pentru bujorul românesc şi felicitările desenate de copiii eroilor Armatei. 

Pe 13 decembrie, vor fi depuse coroniţe de brad la mormintele ostaşilor din Cimitirul eroilor români din Primul Război Mondial Ghencea Militar. 

Evenimente vor mai avea loc şi pe 19 decembrie. În Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, veterani de război şi cadre militare în rezervă şi retragere vor asista la un concert de Crăciun în cadrul căruia Corala "Nicolae Lungu" a Patriarhiei va cânta colinde, iar artiştii Sebastian Stan şi Oana Marin vor susţine microrecitaluri de muzică folclorică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.