Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolele O Sole Mio și Magic Swing, în aer liber, în weekend, la Constanța

cazino constanta

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber, în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, potrivit Mediafax.

Spectacolele vor avea loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și vor fi prezentate pe terasa acestei instituții, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00.

Potrivit Primăriei Constanța, pentru desfășurarea spectacolelor, sâmbătă și duminică, între orele 14.00 – 22.00, traficul rutier va fi restricționat pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Astfel, sâmbătă, turiștii și localnicii pot viziona adaptarea muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”, iar duminică pot reîntâlni cu muzica swing, pop, rock, musical a anilor ’50,’60,’70,’80,’90 în spectacolul „Magic Swing”.

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –COV-2.

Astfel, în perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune.

Potrivit organizatorilor, singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice sau participarea instituției de cultură la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.

Primăria Constanța anunță că astfel de evenimente în aer liber vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, în aceeași locație, până în data de 31 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.