Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul `Credit` va fi prezentat la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis
Teatrul Metropolis

Spectacolul "Credit" de Matt Hartley, regizat de George Lepădatu, va fi prezentat în premieră, pe 1 şi 2 mai, la ora 20,00, la Teatrul Tineretului Metropolis, informează un comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

O garsonieră, două cupluri, zero intimitate. O serie de situaţii comice lasă impresia că totul e normal până când banii devin mai importanţi decât prietenia. Decizia de a împărţi o garsonieră scoate la iveală ce se poate întâmpla atunci când intimitatea şi principiile sunt încălcate, se arată în prezentarea spectacolului.

"Spectacolul 'Credit' este despre fragilitatea vremurilor pe care le trăim. Este despre orice tânăr care caută stabilitate şi o viaţă de cuplu care să conducă spre o căsnicie fericită. Prin moştenirea unei sume considerabile, relaţiile de prietenie dintre personaje sunt puse la îndoială. Produsul artistic 'Credit' devine mult mai valoros datorită implicării şi profesionalismului celor 4 tineri actori. Toată echipa acestui proiect este una tânără, cu perspective notabile. De acum, destinul spectacolului e în mâinile lor, ceea ce mă conduce către linişte şi siguranţă", a declarat regizorul spectacolului, George Lepădatu.

Din distribuţie fac parte Diana Mănăilă, Jawad Shahbazimoghadam, Ana Bumbac, Andrei Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.