Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Lampio şi grăuntele de lumină' va fi prezentat de Teatrul 'Stela Popescu', pe 13 februarie

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Spectacolul "Lampio şi grăuntele de lumină", o poveste originală, adaptată şi dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu, în regia lui Tony Adam, va fi prezentat de Teatrul "Stela Popescu" pe 13 februarie, de la ora 11,00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, informează un comunicat al instituţiei transmis AGERPRES.

"Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Şi uite aşa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă adevărata menire în viaţă. Dragi copii de toate vârstele, veniţi să îl vedeţi pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent şi descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toţii cele mai importante transformări", se arată în prezentarea spectacolului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Explicații oficiale: cine se poate vaccina cu cele trei tipuri de doze în funcție de vârstă

Din distribuţie fac parte Alexandru Ivănoiu, Ştefania Dumitru, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Matei / Irina Cărămizaru, Cosmin Vasile, Cristina Marin Neagu, Andrei Dogaru, Florentin Muntean, Alexandru Obretin, Alexandra Dogaru, Denisa Ispir, Silvia Mauriţiu.

Biletele pot fi achiziţionate de pe www.mystage.ro.

În concordanţă cu prevederile ordinului comun nr. 1495/01.09.2020 al ministerelor Culturii şi Sănătăţii, din totalul de 203 locuri ale Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor, se vor pune în vânzare 61 de locuri, astfel: un loc la vânzare urmat obligatoriu de alte două locuri libere. Prin excepţie de la această schemă, vor putea fi ocupate locuri alăturate numai în cazul unui singur adult însoţit de cel mult doi copii în vârstă de până la 12 ani, precizează organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.